Baby disember 2020

Halo² mumy.. Ada yg sama due dgn saya 20.12.2020 tpi sdh bslin...sis blum ada tnda² lg.. Sis hrp kita semua diprmudhkn brslin amen² #firstbaby

Baby disember 2020
44 Balas

sama EDD sy dkt buku pink sis 20/12 ... tapi dkt apps nie EDD sy 17/12 ... hihihi ... mummy is tak kesah mane² pun janji baby selamat sihat dan dipermudahkan urusan mummy and baby nnti .... semoga kita semua dipermudahkan urusan untk bersalin nnti .. goodluck mummy²tap sklian 😘