Baby disember 2020

Halo² mumy.. Ada yg sama due dgn saya 20.12.2020 tpi sdh bslin...sis blum ada tnda² lg.. Sis hrp kita semua diprmudhkn brslin amen² #firstbaby

Baby disember 2020
44 Balas

sy due 19/12/2020.. belum bersalin n belum ada tnda2 nk bersalin.. semoga semuanya dipermudahkn.. nervous sgt2. tp dlm masa sama excited nk jmpa bby.. 🤗

Same lah due kita. Belum jugak beranak lagi. Cume pinggang dah start rase sakit sangat dah ni. Baby dah kerap mengeras, kurang active tapi ngam 10 kali.

Sya due 8/12 ... Belum bersalin tanda2 pun belum ada cuma kuat mengeras risau2 ja limpas hari semoga urusan kita semua Di permudahkn aamin☺️🤗

6/12 tpi msih xde tnda2, hrp2 dlm msa 2,3 hri ni bby kuar lh, klu x kena serah diri sbb gdm.. Smoga dpmurdahkn sgala urusan momy2 smua

due 12/12 bby still aktif n kadang mengeras..tanda belom ada sepenuhnya..moga dipermudahkan semuanya

4y ago

Ya masih belum ada rasa sakit. Nurse dh bg tarikh next appointment utk last scan andai kata msh belum bsalin.

due saya 13/12. blm ada tanda lagi baby nak keluar. esok nak pegi checkup + buat covid test.

i due 22.12.2020.. belum ada tanda² lagi jugak nii...tapi masih aktif pergi sana sini

saya 6/12... takde tanda2 lg... semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti... aamiin

4y ago

tak rasa apa pn lg... dok tgu jugak... mcm sronok ja bby dok dlm tummy ni...

sy due 28.12.2020...blom ada tnda2 lg ni....bby no 4 dh...doa2 smua dprmudahkan...aamiin....

sye baby 2021 18 hri lgi nk jmpe baby...semoga ada tnda2 nk brsalin xnk overdue. 😭