Baby disember 2020

Halo² mumy.. Ada yg sama due dgn saya 20.12.2020 tpi sdh bslin...sis blum ada tnda² lg.. Sis hrp kita semua diprmudhkn brslin amen² #firstbaby

Baby disember 2020
44 Balas

due date sy 1/1/21, skrg kndungan sy 35mggu 4hri.. 11/12 jumpa doc pakar, utk scan dan trus bagi tarikh bersalin. sbb bby dlm besar 2kg lebih, doc pesan kna bsalin awal, jd dlm jangka sy, mmg dlm pertengahan bln 12 ni brsalin.. smoga kita smua dpermudahkan smasa proses bersalin kelak momy2💪🏻💪🏻

4y ago

amiinn.. ya..sy pun sma juga, secara paksa ataupun normal..🤲🏻