Beli kelengkapan bby

Halo mommies..btul.ke kita x blh beli kelengkapan bby sblm usia bby blm msuk 7 bln..Sbp ada tbca klo pantang beli2 keperluan bby sblm usia 7bln..Sy 5 bln lbih sdh beli2 kelengkapan bby sbp masa tu sja ada duit tuk beli2 keperluan..risau pla bila tbca mcm tu..

5 Balas

Actually bkn pntang...tp proses pregnant ni kn mcm2 kemungkinan bleh trjadi...maybe takut prepare awl2 brg2 bby, tiba2 kehilangan bby tu...bleh jejaskn emosi ibu bila tngok sume brg dh siap prepare tp bby xde...xde salah or pantg kt mane pn bab bli brg bby ni...sy dlu sblum pregnant pn dh ada org bg brg bby,sy simpan je smpai sy ada ank ha...?