Pertumbuhan terbantut

hallo mommies..ada yg tau ka atau ada yg pnh alami bnda yg sma mcm sis alami ni..bgni..anak sy sjak dri lahir lgi dy mnyusu sblh ja payudara..sbp sblh nya puting x timbul.sdh bnyk kli sy cuba utk kc susu dy tpi sama juga x mau..so Dy mnyusu x ckup susu badan.sy ada juga cuba susukn dy botol tpi dy x mau.brmacam2 sdh susu sy try utk kc mnum bby sy tpi sma juga dy x mau mnyusu.ada tak mommies2 sini tau cara utk bby mnyusu btol sbp klo mnyusu bdan sja mmg x ckup utk dy..

1 Balas

ank slung sy mcm ank sis.. nk bg susu btol kna sambil bg tgk vdeo didi ka.. vdeo yg dia suka biaq dia qalit.. lama2 hbs la susu btol tu..