Risau dengan keadaan kehamilan

hai...usia kandungan saya 10weeks....pagi ni dua kali sy membuang air kecil dan ada keluar ketulan darah yg amat sedikit...adakah itu normal atau tanda keguguran kandungan saya..

2 Balas

Sakit Tak sis. Pergi jumpa doktor sis. Nanti doktor scan. Saya dulu 1&2 pregnant keguguran. Masa pregnant kali ke.3 sakit perut dan ada bleeding masa kandungan 2bulan lebih. Disebabkan ada sejarah keguguran doktor bagi injection kuatkan rahim. Cepat pergi jumpa doktor ye sis

Xnormal. Jumpa la doktor akan cek sama ada ancaman keguguran or bukan