Tiada tanda alahan

Hi semua..nak tanya ada tak kt sini takde alahan awal pregnant/ tak sedar diri pregnant..

5 Balas

Sy dah 6 weeks pregnant masih tak ada alahan teruk. Dulu masa anak first born n 2nd mcm ni dah x boleh buat apa dah. Masak x boleh.. bau masakan tak boleh. Makan pun pilih2.

Saya 🙋‍♀️! Tak sedar pregnant pun sebab tak ada langsung tanda2. Tak ada alahan. Tau2 je dah 9w. Period lewat tp memang dah selalu tak teratur, so mmg ignore je.

Kita sis. Bby dah 3 bulan baru tahu tahu pregnant time ramadhan . Tu pun sebab puasa. Rasa nk pitam dan muntah. Tak larat sgt g hospital doc scan baru tahu pregnant.

Me.... tau pon buat pregnancy test sbb lmbt dtg period (2weeks) n kitaran normal

🙋 dh 24 weeks bru tau..🤦😂😅