craving

Hai..sy nk tnya...sy teringin sgt nk mkn megi..sy tau megi xelok...tp itu la...rs mcm nk mkn sbungkus je...?..sy br 10 minggu...maaf ye klu soalan sy ni xbrapa penting...

2 Balas

rebus noodle tu lepas tu buang air dia, letak sikit perencah tu. letak sayur & telur. buat lah rasa rasa sikit buat syarat, lps tu bagi husband. tpi maggi tak elok cuma buat rasa rasa je. nnti cover balik minum air byk2 ye, dgn eat healthy

Boleh je nurse kata. But berpada2