Lapar & muntah

Hi ibu2 semua. Sy baru 7 minggu. Sy tak boleh makan nasik, roti & benda2 yg bersantan dan bersusu. Jadi pening muntah. Dh 2 Kali sy mkn megi. Sy tau megi tu tak elok utk kehamilan. Tpi sy taktau nk mkn apa dh . Laparrrrr.. Ibu2 ada cadangan lain tak selain megi?

2 Balas

boleh Cuba makan yg berkuah mihun sup ke. atau spagetti ke.. roti tu sume Jenis roti ke? kalau boleh makan mcm roti paratha ke,wrap ke Pon sedap itu kalau awk boleh telan. mcm sy kurg roti putih sjk pegnen tapi mcm wrap atau paratha tu sy boleh makan.sup dumpling ke .. mkn maggi jarang boleh tapi jgn selalu yeee

1y ago

okay baik terima kasih ye bgi cadangan. sy Cuba...

Oat, pasta, mihun, sup2

1y ago

terima kasih ye bgi cadangan. sy akan cuba laa..