Alahan lewat

Assalammualaikum..ada x mommy alami mcm saya. skrg kandungan 8minggu.. baru dtg alahan.ingatkn alahan xde mengandung kali ni. anak sblm ni lewat period je trs alahan trk.. tp yg kali ni baru minggu ni dtg alahan bila msk 8week. muntah hijau trs..pening xlrt bangun...makanan pun xlalu makan

2 Balas

waalaikmslm...sy pon trimester pertama dtg alahan... #TAPSupermoms

Saya pun... Skrg makan apa pun muntah. . Xtau nak makan apa...