btl2 nak kepastian..

Hai..sesiapa yg pernah try ni produk??btl ker air susu akan bnyk??tgk feedback org ramai yg ckp ok..tp tau la kan klu nk untung market kena ada feedback yg elok2 je..kiranya nak try..tp nk tnya yg pernah try produk ni..jjr dri ati..ok ka x..

btl2 nak kepastian..
21 Balas

Sy prnah baca 1 artikel Masa pregnant..klu nk susu badan banyak..jga pemakanan..ibu jgn stress n niat tu penting...sbnarnya x perlukan ubat utk meriahkan susu..cukup jga pemakanan..mcm lobak putih..minum susu + cmpo kurma..minum horliks n nestum..mkn sayur hijau...tu milkbooster semulajadi...sy dah bersalin n fully bf..BBY dah masuk 2 bln lebih... alhamdullilah susu meriah..sampai bengkak2 payudara..sy pn pernah alami masaalah x de susu Masa bersalin..jgn stress aje..Makin stress makin susah susu nk kluo...sy x amalkan pn supplement utk bykkn susu..ckup dgn senarai mkn Kat atas ..dgn niat nk susukn bayi sampai 2 tahun...in syaa Allah, Allah akn permudahkan urusan ibu2...