Buasir 12w pregnancy

Hai... Saya sedang mengandung 12week. Sabtu lepas, lepas buang air besar dubur saya sakit sampai sekarang. Semalam ada pegi klinik, doc bagi ubat masuk kt bontot. Memang ada something yg terkeluar kat lubang dubur tu. Macam mana nak buat ya? Sebab sakit sangat. Ubat klinik tu macam tak berkesan pulak. Bahaya ke buasir ni? Apa ubat yang sesuai ya?

1 Balas

Kalau ubat klinik tu mcm tak berkesan, saya cadangkan mommy repeat lagi ke klinik. Bgtau doktor, ubat 1st tak berkesan. Minta doktor prescribed ubat yg lebih kuat dan berkesan. Kalau lepas 2nd time still sama, saya cadangkan mommy ke klinik lain atau hospital. Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers