Vagina

Hai,saya mengandung dh 25 w,minggu lepas sy buang air dgn cara mencangkung,ketika sy basuh vagina sy,terasa seperti ada sesuatu di bhgian dalm vagina,sprti daging,tak sakit,sblum ni takde apa2 pun,ada sesiapa ibu mengandung y pernah alami situasi seperti sy tak,sy dh tanya nurse,nurse ckp itu perubahan ibu mngndung kerana hormon,tp rasa was2 juga kdg,takut effect pd kndungan

1 Balas

Lau nurse ckp gtu so xyh risau lh ye cm2 org ngndung nie sis