Pendarahan sewaktu hamil

Hai,saya hamil 6week,tpi minggu ni day 4kli bleeding,adaka itu tanda2 keguguran

9 Balas

Pegi cek terus, sbb benda ni particular ikut org. I xkluar spotting/bleeding pun, tapi refer awal jumpa pakar atas nasihat doc sebelum ni, sbb pernah gugur. Time scan tu dah nmpak ada bleeding kat dlm. Luckily cepat tahu, doc bg ubat. Kalau lmbat ntah jadi bleeding dah kot. And sadly I rupanya ada pcos, ada la doc suggest kena inject ubat and makan ubat utk membantu kandungan. Sepanjang 1st trimester Sy kena weekly checkup. So bg Sy, Kalau dah bleeding jgn tgu terlambat baru nk gaduh gi check, segera ke doc.

Klau spotting kecil xpa klau byk darah tu xnormal https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Jumpa doktor untuk scan dan dapatkan ubat. Saya pun berdarah minggu 6 kerana rahim lemah. Dah okay lepas makan ubat, tak semestinya keguguran.

3y ago

Saya jumpa doktor minggu 6. Dah nampak heartbeat masa tu.

kandungan kita sama 6week. awak da pi scan? saya pi scan kantung pun blom nmpk. susah hati

Pergi la hosp. Lain org lain badan. Bahaya tu

Segera jumpa doktor untuk kepastian

pergi hospital

jumpa doktor

pi PAC ....