pil perancang

Hai? Ok skrg baby sy da 2 Bulan,fully bf Dan smp skrg sy belum period lg.bila eh agaknya sy boleh Mula amik perancang walaupon sy belum period lg?ke nak tgu smp dtg period?what if smp setahun x period jgk?sharing pls

1 Balas

Habis ja nifas nnti dr akan bagi noriday kt sis,normal ja fully bf dan amik perancang tapi tkdatang period,saya dh 7 bulan tkperiod sejak bersalin smpai skrg

5y ago

yaa tetap,tkperiod klau bf tkpa boleh ja amik perancang,kdg2 smpai setahun pon ada yg tak period,itu normal klau bf