stahun 3 bln

Hai,normal x ye anak stahun 3 bln,klau panggil nama nya ssah sangat nk datang atau nak palingkan muka nya?dan kalu pegi mana mana dia suka sangat berjalan bebas,xkira kat mna pun.xnak di pinpin,di larang pon ttap jgk berjalan ikot kepala dia 😪

1 Balas

sy 6 org ank.. mcm2 peel.Adamse umo camtu bile kuar asyik melalak serba x kena..Ade y ikut kepala mmg xbg pegang lngsung...klau pegang nangis tempik..skarang dh 5 taun alhamdulillah ok je dia.Ade y senang sgt2..die sendiri y Suh pegang..n ikut je