Bayi 2bulan selesma

Hai..nak minta share pengalaman parents yang pernah handle selesma batuk bayi berumur 2bulan.. sebab bayi umur begini selalu doctor tak beri ubat..just suruh breastfeeding ja..ada yg boleh sharing pengalaman dgn sy tak?

1 Balas

My baby masa dua bulan pun ada selsema n batuk. Doc suruh spray pakai nasal spray untuk cairkan hingus, then sedut. Buat selalu dalam 4-5 kali sehari insyaAllah cepat sembuh. I use sterimar nasal spray sebab ingredient dalam tu natural je, takda bahaya untuk baby.