hai mummy semua.Nk tnya susu ape yg elok tuk ibu hamil.Tgh cri sesuai nga sya.Anak pertama.terima ks

Hai.mumny semua.Sya nk tnya susu ape yg elok tuk ibu yg hamil..Anak pertama

13 Balas

Mula2 saya mnum anmum. Berat naik mendadak sampai kena mnum air gula. Alhamdulillah xde gdm. Lps tu tukar frisomum. Boleh rasa bezanya manis anmum dari friso. Friso rendah gula. Recommended sangat. Lpstu skrg mnum higoat sbb senang. Dah 35 weeks alhamdulillah.

4y ago

higoat tu bleh ke utk 2 bln lbih.