period iregular

Hai...mommys...period i tak sama macam dulu sebab kan saya guna kan pill perancang ...now we planning for second bby..my first son was born c-section 2018 so i start pill perancang n now my period ireglar..wat can i do..any advises..

1 Balas

Klu sis plan nk ada bby lg sis kne stop mkn pil perancang kluarga asap. Then tgk lepas tu period ok ke x.. mcm ritu ms sy g chckup doc pesan jika nk peknen lg. Dlm 6 mnth try xde pape doc suh g hsptl refer pkar tuk chck mcmne n consult kita mcmne nk peknen again..