spotting breown

Hai..momies2,bleh tnya normal ker klu 5weeks tp spotting brown sikit2 dh masuk 3 hari..msa first baby sy cuma spotting sehari saja..ini dh 3 hari...normal ker?buntuu..

1 Balas

Sy pun skrg pregnant 9 weeks & dah spotting 3 hari.. Nurse kat kk kata normal utk pregnancy bawah 12 weeks.. As long as darah tu tak makin banyak so ok..tp memang risau la.. Rasa nak mtk mc je rehat2 kt rumah.. 1st pregnant dlu xde langsung spot2 ni..

5y ago

Klu pergi klinik then ada spotting, biasa klinik bg mc 3 hari utk rehat2 kat rumah 🤭