Minuman ketika mengandung

Haii..korang minum apa ye masa mengandung? Sy ni peminat tegar kopi. Memang setiap pagi akan minum hot latte. Minuman lain sy tak gemar sangat tambah² minuman kordial atau yg manis² tu tapi bila dah mengandung ni ingat nak stop terus caffein intake. Lagipun sy ada history 2x keguguran & hb rendah. So mintak pendapat ibu² di sini korang amalkan minuman apa ye setiap hari. Terima kasih sudi kongsi idea #bantusharing #advicepls #ingintahu #coffeelover

2 Balas

caffeine tak boleh klu hb low. bahaya untuk ibu dan baby. cuba elakkan slow2...