Cara banykkn susu

Haiii momy2 ... Sy nk tya .. mcm mna nk bg ada susu yaa .. sy klu bole sblum bby kluar nk susu sy dah ada ... Serikkk anak pertama dlu .. apa pun xprepair .. anak ngis nk susu .. susu pun xde .. pstu sakit lah puting ni ... Sapa2 ada cara utk bykkan susu ... Bole share tk ..

1 Balas

Biasanya lepas bersalin mmg akan ada susu. Masa berpantang tu bidan akan urut breast, lepas tu banyakkan makan lobak putih, sawi. Kena selalu susukan baby utk banyakkan susu badan. Itu yg selalu sy buat masa lepas bersalin haritu.

3y ago

kira nk ada susu sblum bby kluar ni mang xdpt la ye ... cara ni kena spare susu botol la ... tp syg laa .. first2 mesti nak susu bdan kita yg mngalir dlu dlm bdan anak kan