CYST DAN JARUM PERANCANG.

Haiii Korang.. ada tak ibu2 yang ada cyst Endo rasa bdenyut2 dan saya nak makan ubat tahan sakit ibuprofen.. takde kesan sampingan ke kalau kita dah ambil jarum prancang 3 bln tu? mohon sharing ya ibu2.. dah 2 hari sakit bdenyut2.. #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing #pejuang_garisDua

1 Balas

hai puan..sy pn ada endometriosis stage 4.. sy tidak ambil perancng keluarga..sbb dlu doc sy nasihat kan pada sy takut ada kesan smpingan pd sy mcm ketumbuhan mngkin akn makin bengkak dan mmbsr. jd sy merancng sndri..mcm sy kalau sakit sgt sy akn mkn panadol activefast...dan juga bertungku bila rs sakit .tuk melegakan...dan puan kena jg pemakanan...mg dpmudahkan segalanya..aamiin