baby 8bulan tak nak makan..asyik nak susu badan je...

Haii...assalam semua...nak tnya la...nape ea baby 8bln yg nyusu bdn...susah btl nak bg mkn...sy takut die lapar kalau tak mkn kan....tp tgk die ok je...ada tak apa2 pertua nak bg die suka makn...dh mcm2 cara masak bubur die dah...tp sama je...brt dh la naik 100gram je dlm masa 2bln.. ..

5 Balas

Waalaikumussalam, sis boleh try masak bubur campur ikan bilis. Jadi makanan baby ada perasa walaupun tanpa letak garam