Nak Tanya susu brand apa Yg ok baby asyik tolak susu badan je

Baby dah 6 bulan da 2 minggu mkn.. die lagi suka mkn bubur Dari susu .. kadang2 je nk susu tu pun minum kejap2 je.. Baru semalam timbang berat naik 100gm je bulan ni.. ukur tinggi & kepala tak naik langsung.. nurse bising.. bln lepas naik 300gm bulan ni 100gm je .. cam ne nak bg berat baby naik ? Nurse suruh mkn 3 kali sehari.. nurse suruh bubur letak cheese dengan minyak sapi & letak serbuk bilis.. 6 bulan boleh ke makan yg di tumis ? Susu badan lama2 makin skit baby jarang susu .. Ingat an bg susu fm je tp baby pun tak nak susu fm gak#pleasehelp #firstmom #seriusnanya

1 Balas

blh je tumis.. gune mnyk olive or jagung or majerin less salt pun xpe