Tgh Pening

Haii, sy ingin bertnya,knpa hcg sy negatif sdangkan sy dh lambat dtg bulan 2week lbh dan apa yg patut sy buat skg.. ?

4 Balas

Saya pernah macamni. Beli upt, cek pagi, petang period. Sedihh haha. Btw sis jumpa doc la. Harap2 memang ada rezeki untuk sis 💞

Klau sis tengah cuba hamil anak pertama dan sudah lama menunggu lebih baik jmpa doktor sis.. minta nasihat doktor.

Sabar sis. Sy dlu sampai 4bulan x period x pregnant pn. Kalau nak kepastian boleh buat ujian darah

Hrap b’sabar yer sis...try cek lgi lpas nie, xpn p klinik la sis...cek betul2 ngn doc