Bingung...

Hi,ibu² ada tk ibu² mcm sy,sy tk dtg period dh 4 bln last period bln 1 sy dh buat upt tapi negatif dan sy dh pergi scan bnyak kali dr ckp rahim kosong tk preg.Dr ada bagi ubat lawas haid (provera 5mg) ubt dh habis period belum dtg²...sy dh pening ape masalah dan perlu buat..😪😪

2 Balas

hormon tak stabil biasanya.. depends pada jenis perancang yg sis ada ambil sebelum ni. kalau perancang yg ada main dengan hormon, mmg lambat period nak okay. macam sy dulu setahun lepas stop cucuk depo baru datang period. bertabah je la masa tu tgu period keluar balik

pergi klinik lagi sekali. mntk nk buat tvs