Hamil 19 minggu

haii.. sy baru 19 minggu tapi sy dah boleh rasakan gerakan baby dalam perut ?

116 Balas

saya pun dh rasa . tp slow jee . tu pun time tgah baring, rehat2 .

memng dh rasa sis ,, sya hari !! dh rasa si manja menendang ,, paling aktif pun mlm

Sya pn dh mula rsa baby gerak2 dlm perut..kdg tu trsa sakit LA bila dia gerak2..hihi

bestnya...sy tak tau dia da gerak ke belum...yg penting perut penuh jek rasa selalu

Sy start 16week..skrg pn 19week..rsa nk pecah puding kncing😂😂

sya dri 18week dh rsa bby aktif sgt🥰🥰dh blh nmpk klu dia tendang 😅🥰

Saya 25w baru perasan tu baby gerak. Before that ingatkan angin dalam perut💕

ada baby jenis cepat.. ada baby 21-22 weeks bru rasa pergerakkan baby

Mmg dapat rasa. Saya pun 19w selalu dpt kejutan tendangan dari babybump 🤣

sama la dgn sy..bru 19w dh blh rse gerakan bby tp x kuat sgt la gerakannye