baju raya

Haii.. sini sapa geng raya dalam pantang ??sy due dua hari puasa. Besar kemungkinan raya tu belum habis pantang 44 hari. Boleh bg cadangan or pengalaman x? Mmg perlu ke beraya berkain batik? Xboleh pakai lawa2 mcm normal? Xde pengalaman. Ank first. Tq

36 Balas

Blh je pakai bju raya...sy pun sepatutnya due first puasa. Tp sebab sy kencing manis..sy bersalin awal 2w sebab sy mkn ubat sblh mlm..harp semua urusan sy dipermudahkan amin

4y ago

Awak xmkn ubat kot..