Braxton Hicks

haii . siapa kat sini ada alami braxton hicks ? adakah ia normal ? sakit setiap satu jam . kalau ke hospital kena selup tak atau kena tahan wad . tq in advance .

2 Balas

Semua akn mengalami brixton hicks...brixton hicks ni 1 proses pembelajaran rahim utk persedian dia mngalami kontraksi sebenar...kalo contraction btl dia akn sakit selang 5 mnit n blh jd jgk dlm masa 5mnit awk akn rasa contraction tu dtg smpai 3x.... Brixton hicks ni blh dikurangkan dgn ubah posisi masa tgh brixton tu atau cuba bernafas dgn relax

Dah berapa weeks ? Biasanya kalau braxton hicks tak perlu ke hosp. Kalau dah sakit setiap 5 minit, dah kira real contraction

4y ago

Nnti monitor braxton hicks tu ye