Cepatkan bukaan

Haii semua..Sy ada masalah sakit di tulang pelvic bawah ni, sampaikan nak berjalan, nak ubah posisi masa tidur, nak angkat kaki pun rasa sakit sangat². Sbb ada baca cara cepatkan bukaan tu dgn mencangkung, jln itik, ketuk ketampi, bersama suami. Tapi semua tu sy dh try..memang sakit sgt². Jadi mcm mana cara nak bg cepatkan bukaan selain drp yg di atas ni. Sy paling lewat kena bersalin minggu depan (38w) sbb ada gdm. Tq semua yg respon. #pleasehelp #advicepls #pregnancy

5 Balas

Bykkn jalan. Naik turun tangga. Sy pn dh overdue..masih tkde tanda2 ketara. Serah diri next week (41w)

2y ago

duduk rileks buat mcm yoga tu sis... lps tu kepak kn kaki kedapn..kri knn..