Tanda2 mengandung ke ? first time

Haii semua . Maaf kalau soalan saya ni agak keterlaluan . ? Tapi pelik la bg sy kalau di fikirkan . Sejak akhir2 ni kalau ber em em dgn suami . Tak lama tu terus rasa loya . Tahu tak kenapa ? Atau ada sesapa yg lalui juga ?

4 Balas

Sy pernah rasa mcm tu sblm ni,cuma sy x fikir apa yg sy fikir tanggunjwb sy mbri nafkah batin ja.bbrpa bln suami mengidam nk mkn mcm2 buah lps tu sy pelik, bila sy gna UPT ,trnyata positif...alhamdulillah kiranya 3 bln sy kahwin bln ke4 sy d sahkn hamil.skrg usia kandungan 18 week..😉😉😉

5y ago

Hnya guna UPT ja smua persoalan tu trjwp. Jgn pts asa atau hampa jika anda blm positif,usaha lagi dn doa pd allah swt...

Check upt sis, baru boleh dpt jawapannya. Mcm saya walaupun ada morning sickness, takde lah pula lepas bersama suami tu rasa loya2. Cuma tak boleh terima makanan je.

better check sis, upt. terjawab semuanya. 😅

Upt je sis. Kami bukan ahli nujum. Hehe