Tolong respon ye mommy

Haii .. selamat malam...nak tanyaa kalau nak buat bsp dkt kk lain selain kk Kita boleh kaa ? ... Atau boleh buat dkt rumah kalau ada alat dia

3 Balas

sebaiknya, tanya nurse in charge awak boleh atau tidak, tanya juga brand alat yang okay dan bersesuaian. sebab pernah terbaca, ada kk yg tak bagi buat sendiri, dan alat tu kena sama dgn yang kk punya. macam nurse saya, awal2 dia dah bagitahu, tak kisah nak buat dekat mana2 pun, datang kk boleh, buat di farmasi atau sendiri pun boleh.

kna tnya nurse awk..sy dlu buat sndri kt rumah je..

brgntung nurse yg jaga.