Trimester 1 tak makan sayur

Haii, saya memang tak berkenan dengan sayur dengan buah. Saya memang tak makan, pernah cuba untuk makan tapi memang tak masuk tekak saya. Apa pilihan lain makanan yang boleh digantikan ye ?

2 Balas

cube ulam timun. crik hat timun jepun tu. die rangup2 je. sye mkn ulam jeee. timun dgn salad. sayur lain tu susah sikit nak telan.

nnti sembelit x pasal buasir.. tnye nurse or dr.. kot boleh suggestion supplement