URI DI BAWAH

Haii .. saya baru sahaja selesai melakukan scan 20w. Dr kata uri d bwh blh menyebabkan pendarahan. Risaunya bila dengar😭😭 ada tak yang mempunyai pengalaman mcm nie.. adalah uri tu akan naik dan mcm mna nak bagi uri naik kat ats?

2 Balas

sy 28weeks uri kt bwah lgi, doc bg masa smpai 32weeks .. alhamdulillah semua atas izin Allah, uri naik atas .. yg sy buat, bykkan bersujud, utk yg beragama islam .. sujud terakhir lama sikit, stiap hari pujuk baby ..

20weeks ruang still besar lgi sis. in shaa Allah uri boleh naik atas balik. slagi takdek apa2 pendarahan, in shaa Allah ok je. bnykkan berdoa, smoga dpermudahkan urusan.