Keluar darah beserta keputihan

Haii nak tanya . Pernah tak sini sesiapa alami turun darah masa week 30-32? Sebab saya dah dua kali kena admit selang seminggu and masa admit tu doktor just pantau kalau kalau ada turun lg . Tapi ni bila balik rumah masih turun lagi. Saya tk tahu patut pergi lagi ke tak . Darah kali ni turun tk banyak and bercampur dgn keputihan . Tak bersama

1 Balas

masa kat hospital tu ada turun darah tak?

2y ago

Masa first admit ada sampai 2 hari . Tapi yg second admit sehari ja turun darah