Swab keputihan

Sape kat sini pernah swab keputihan pastu malam tu keluar darah? Sebab tadi saya swab rasa sakit la sikit haritu tak sakit pun, pastu malam ni ada darah sikit. Korang rajin lalui tak? dah tanya nurse kalau bukan fresh blood takoe nurse cakap. Tapi just nak tau korang pernah kena tak #firstmom #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Balas

awak ada bergerak atau keraskan badan ke masa muncung itik masok? kemungkinan dinding vagina luka. saya buat 2 kali swab keputihan dan satu kali doctor nak tengok keputihan dlm vagina. xde drh keluar. satu dkt tmpt sy checkup monthly. satu dkt alternatif private clinic lain

sye bdarah tyme Dr buat swab tu.. Dr ckp sbb pangkal rahim luka.. mgkin sbb gbs.. Tp darah tu x bterusan klua, lps blek umah da xde dah..