swimming boleh ke tidak

haii , nak tanya boleh ke tak berenang ea dalam 32 weeks ni. ada cakap tak ada cakap boleh saya taktahu mana satu boleh , terima kasih

2 Balas

Boleh je, bila lg nak rasa mandi kolam time pregnant. Nnti masuk dalam kolam rasa ringan badan. Syok nya.

2y ago

huhu okok itulah tu bila lagi kan . ada org cakap takut kotoran kolam tu boleh jangkit baby lah apelah ghisau saya

Boleh je takde masalah. Swimming lagi digalakkan masa preggy

2y ago

🥰