Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Balas

Alhamdulillah, masih lagi berpuasa. Harap tahan sampai berbuka. Sekarang 23 weeks. Semalam minum air gula, terlekat gdm plak. 😣 Jadi sahur tadi hanya susu segelas, air suam segelas, roti wholemeal 2 keping, nasik sesenduk. Takboleh dah nak makan sedap-sedap. 🤭 Harap dapat bertahan puasa selama sebulan nih.

3y ago

masa first minum air gula okay. Pastu berat terlebih naik. Dah kena minum kali kedua. Tiba-tiba tersangkut pulak. Sabor jelah. 🤭 In Sha Allah, takde pape tu puan. Cuma kena jaga makan je. Sebab saya makan nasik bertambah. 🤣