SCAN 1BULAN TP KANTUNG MASIH KOSONG TAK NMPAK ISI APA2 LAGI

Haii mummy2.. Semalam cek kt kk.. Scan yg ke 2 kali.. Sb bulan lepas dha scan tp terlalu awal mmg x nmpak .. N semalam scan lagi n kalau ekot kandungan dha 1 bulan.. Tp dktor scan n dia ckp kantung masih kosong n tak mpak isi lagi.. Tp dktor ada suruh repeat scan lagi dlm 3 minggu mcm ni.. Cuma nk tanya normal ke kalau kandungan 1 bulan tp still ksong lagi tk nmpak apa2.. Sb risau jugak tgk mcm tu😌

SCAN 1BULAN TP KANTUNG MASIH KOSONG TAK NMPAK ISI APA2 LAGI
2 Balas

1m mmg xnmpk apeee. tgu 2m bru boleh nmpk kantung n bby, ade org smpai 10w bru nmpk. sbb bby bru besar biji sawi je. nnti tgok dkt tracker apps ya. bby besar mana by week.