#keliru

haii mummy2.. nk tny.. kk ada bgi vitamin apaa2 takk?? sbb sy skrang dh 23 week tp kk lgsg xda bgi vtamin or spplemen apaa.. cuma bgi zencofer jaa.. risauu jgkk sbb dgar kk dri tmpat lainn adaa bgi vtamin smua tuu.. sy cuma harap mkn zencofer jaa skrang neyy.. adakah ptt sy beli vtamin atau klsium sndri jaa??

17 Balas

Sya pon dpt zincofer je,tu pon termasuk supplement tambah darah jgk

Misi sis sruh makan obimin pluz

Saya dlu dpt zincofer je..

Zincofer dah complete sis.

Haah, kk just bgi zincofer jer mommy...sy pn mcm tu dulu, unless if mommy perlukan vitamin tambahan lain mommy boleh consult dgn doc...

Saya pun dapat zincofer je. Saya pernah tanya perlu ke makan vit lain then doc cakap tak perlu sebab dalam zincofer da ada semua vit yang diperlukan baby n badan. Just makan makanan berkhasiat je

Dalam zincofer tu dah ada semua vitamin & folik asid. So tak perlu tambah ubat lain dah. Dah complete semua dalam zincofer tu

5y ago

betul.. zincofer dah complete. zincofer tulah supplements. bukan ubat yer.