red book

Haii mummy smue ... Nk tnye ... Klau blom kwin lg tp nk buat red book bole ke ??? ??

26 Balas

Msuk ary ni kndungan sy da msuk 10 mnggu ... Awl lg kaki da bngkak ... Pnggang n pnggung da skit ..

5y ago

Biasa laa, sy dlu pown mcm tu.. tambah lagi dgn alahan terukk.. smpai berhenti kerja.. skrng da ok.. cuma kdng2 sakit tulang pinggul je

Boleh sis..buat ja..pekakan telinga n buat x peduli ja kalau dorg sinis2..ank kita lg penting..

pergi je ..takpe .nanti bagitau dgn nurse..diorang faham sis..jgn tak bt buku..

Boleh sangat2.. Walaupun dpt title single parent.. Ok la tu.. Mcm saya😊🌹

Xde masalah. Jgn peduli mulot org. Fkirkan baby and mummy k.

boleh je.. better u pegi buat. ape² jadi doktor senang follow up

Boleh aje. Better drpd tak buat. Demi baby dan mommy.. 😊

Buleh dear. Mcm mn pun buatlaa nnti ada prob lagi sush

Boleh. Tp nurse akan tulis single mother

Tiada masalah dear..