Haii mummy.. berapa weeks biasanya boleh rasa pergerakan baby? #firstbaby

29 Balas

tgk ketebalan perut sis,mcm saya 19week baru rasa tu pun rasa dia mcm ombak ja mybe perut saya tebal 🤣, skrg dah 29week tp nampak gerak2 manja ja diperut, baby aktif tp perut saya yg tebal, saya tgk kat vidoe org lain depa 25week nampak jelas siku baby gerak dekat perut nya🤭