Haii mummy.. berapa weeks biasanya boleh rasa pergerakan baby? #firstbaby

29 Balas

Sy boleh rasa time 14w, mmg awal tp boleh beza angin dlm perut dgn pergerakan baby

1y ago

Bestnya dah boleh nampak perut gerak, dpt rasa baby gerak pom dh cukup happy 😂

Alhamdulillah.. Sy mula 18week..tp 19week yg lebih terasa ketara gerakkannya..first baby gak🤭

1y ago

Ye betul sis.. Ape lg sybttc hampir 13 tahun.. Allahu.. Allah je tahu camne perasaan ni.. Mohon doakan sy selamat smpai melahirkan ye.. Tq🥰

saya dapat rasa gerakan baby masa 20 weeks🤗 sekarang alhamdulillah da selamat bersalin😁

Macam sy..19w & 20w dah rasa macam bubble gitu. 21w baru rasa pergerakan yg kuat sikit #firstbaby

1y ago

Belum nampak lagi. Kalu kita sentuh perut pun susah nak rasa. Memang 'light kick' je baby bagi macam denyut2 gituu ☺️ #pengalamansendiri #baru23w

14w.. 15w naik bonjol mcm bola pingpong dlm 5saat. pergh excited betul masa tu 😆.

first mom selalunya 20w keatas tapi tu pun ikut atas badan masing2 juga puan

Sye dapat rasa pergerakan baby mse sye 21w sis

1y ago

Sama2 sis🥰

1st baby masa 16weeks..excited betul time tu sbb ank 1st😄

1y ago

Xpa,lain org lain badan dia..nnt insyaAllah sampai masa sis akan dpt rasa pergerakan baby sis☺️

15weeks da rase gerakkn halus..21weeks gerakkan pling kuat

anak pertama 20w + baru rasa..anak kedua 17w dah rasa