berat baby berapa???

haii mommy..sy skrg 32 minggu.berat baby 1999..doktor ckp ada berat sikit..spttnya berat baby 1.6 - 1.8.. berat baby kmu mcm mana???

9 Balas

Ok dah tuuu. Sama dgn sy 1.9kg at 32weeks haritu. Sy ikut app ni je

2mo ago

InsyaAllah, asalkan baby sihat. Kalau macam tu, kena beringat jangan minum air manis/makanan bergula banyak sangat. Limit kan. Minum air kosong banyak2. Pengambilan carbs pun kena jaga2. Itu je mommy. InsyaAllah semua ok. Asalkan baby sihat 😊