UPT -ve / UPT +ve

Haii mommy2 , Nak tnya saya dh lewat period 4minggu . Pagi nie sy cek upt tak smpi 5minit upt wrna pink dpt result +ve, Yg Upt strip -Ve ? upt ni scam ke mcm mn ? ttc 6y

UPT -ve / UPT +ve
11 Balas

masa pestaim preg dlu pn sy cmni. sy guna upt biasa jak bkn yg mahal. mmula x line. so sy buang kat plastic sampah dblik. pas bbrp jam sy rsa nk tgok balik kot2 2line.. ehhh btul² 2line up 😆 p klinik ni kompom preg bru 2mggu. klu cek awl mmg lmbat atau kabur upt tu. apapun sis alert jak. cek lagi hgga trang line tu. ☺❤

7mo ago

baikk sis, tq 🫶🏻 semoga ada rezeki sy kali nie 🤲🏻