Lagi 3 hari nak sampai DUE DATE.

Haii mommy2. Doakan saya bersalin sblum due date ye. Sakit2 tu ada . Tapi xde lah sungguh2 sngt. Sehari kadang2 dua kali je. Tu gap bnyk jam. Dah buat squart semua masih seronok baby kat salam perut. 😅

9 Balas

aminnn. banyakkan berjalan sis. saya baca tips tu ramai kata diorang berjalan kat taman / mall. pastu tak lama tu diorang bersalin dah. ni tips saya selitkan kat sini ya https://vt.tiktok.com/ZS8ekdJbs/

semoga dipermudahkan mommy. bykkan berjalan ya. saya masa due date 24/11, tau2 dah 3cm bukak 😂 tapi baby lahir 25/11.. bykkan selawat, pastikan tenaga cukup sebelum masuk LR ya 😊

saya juga due /2/12/22 doa kn saya bersalin sblm due ni ya ibu2 smua😊

1y ago

aminn

sy dah 39 w.. x boleh buat squat sbb kaki gemok sgt.. 😫😫

1y ago

Kaki xsmbab . Tapi tulah . Xde tanda sngt ni 😖😖

inshaallah , semoga dipermudahkan urusan puan nanti ..

Semoga dipermudahkn baby keluar cepat2 😘😘

smoga dipmudahkn sis bsalin.slmt kdua2 nya..

Semoga Allah lindungi mommy & baby ya

moga dipermudahkan sis

1y ago

Terima kasih sis 💖💖💖💖