Adakah cirit & sakit payudara tanda hampir bersalin

Haii mommy semua... Nk tny sy semalam kerap cirit smpai 4x masuk tandas.. Hari ni rasa sakit di payudara dekat puting seakaan bengkak susu.. Sy cuci² untuk lancar kan pengeluaran susu nanti,dan ad kluar susu kuning tu.. Rasa badan nk demam mcm dalam pantang sebab bengkak susu..bra bersentuhan payudara pun rasa sakit.. Kandungan sekarang dah 38minggu.. adakah tu tanda hampir bersalin..

1 Balas

Yupp. Cirit is one of the early signs. Tp ikut badan jugaa. Sy pun start cirit2, perut turun kebawah bila 38 weeks. But gave birth 39weeks 4days. Semoga dipermudahkan yaa 😊