Bengkak susu

Salam, sy nk tnya sakit bahagian payudara tu bengkak susu ka.. sbb sy rsa sakit sangat smpai rsa nk dmam jaa.. selain pam dan bgi bayi susu bdan ada apa2 yg boleh kurangkan sakit nie x..#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Balas

Sye letak kubis redakn sakit kt payudara kita tu...pastu tuam dulu dgn air sejuk keliling payudara pastu tuam dgn air panas bkn air yg mendidih tu ye....last skli urut2 payudara tu yg ada benjol2...bg lancar susu badan kluar nnti...dlm mse yg sme sye buat marmet jg...sbb tkde pam susu....hnye guna tgn sje

tuam, urut, marmet smpai kosong

tuam. urut

urut