Susu badan

Haii mommy semua, saya first mom. Saya just nak mommy share start minggu bila air susu mommy dah keluar. Td pergi checkup misi tanya tapi saya cakap belum keluar lagi. Takut pulak nnti lepas bersalin takde susu.

2 Balas

bdn kita ni dh produce susu since 2nd trimester lg. klu ada cecair keluar dari situ, meaning ada. tapi tak semua org mcmtu. susu bdn mmg fully keluar bila dh bersalin. cuma jgn pula expect susu bdn awl2 ni banyakk...awl2 susu ni pekat tp sgt bagus utk nb. so pastikan lps turun wad, bby dh ada kt sblh, terus df.